Luxe skihuttentocht Italië - Dolomieten

Voor de genieters onder ons, die de beleving van een skihuttentocht willen met al haar charme, maar niet teveel willen inleveren op comfort.

We hebben een luxe skihuttentocht samengesteld die nergens onder doet voor een normale skihuttentocht. Het grootste verschil zijn de kleinere kamers – dat betekent: tot vierpersoons kamers. Verder hebben de geselecteerde hutten een iets luxere uitstraling – dat betekent: nog beter eten, nog mooiere wijnkaart en sommige hutten hebben een hottub en/of sauna. Niet alle hutten hebben kleinere kamers dus moeten we soms iets verder weg, maar door de ligging van de hutten blijven we precies dezelfde sfeer houden, dus je bent nog steeds een week helemaal van de wereld op hoog niveau. Natuurlijk zijn het transport van de rugzakken en de (taxi)bustransfers bij deze tocht inclusief! We gaan in principe naar dezelfde gebieden als onze gewone skihuttentochten en het gebied van Kronplatz of Plan de Corones zit meestal ook op de route.


Data luxe tocht:  Je kunt je iedere week inschrijven voor de luxe versie. Mochten we in jouw week niet voldoende aanmeldingen hebben voor een hele (luxe) groep, dan ga je met de “gewone” tocht mee. We zorgen dan sowieso voor kleinere kamers, kiezen iets luxere hutten (voor de hele groep) en de (taxi)bustransfers en rugzakvervoer blijven inclusief. Daarnaast zorgen we voor leuke/lekkere extra´s en verrassingen tijdens de tocht. Voor privé-groepen graag via deze link reserveren.

  • Inclusief: 7 nachten slapen op idyllische plekjes in kleinere, tot vierpersoonskamers, een paar hutten met luxere uitstraling en/of hot tub en/of sauna, ontbijt en 3-gangen diner, Nederlandse gids, rugzaktransport, (taxi)bustransfers tussen de verschillen gebieden.
  • Exclusief: vervoer, skipas, lunch en drankjes, toeristenbelasting.

Kosten: € 870 per persoon. Voor de weken in de krokusvakanties, startend op zaterdag 10, 17 en 24 februari (op aanvraag) 2018, zijn de kosten € 890 p.p.

Reserveringsformulier luxe tocht


Voornaam: *

Tussenvoegsel:

Achternaam: *

Adres: *

Postcode: *

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Mobiele telefoonnummer: *

Reservering:

Selecteer aantal personen:

Selecteer aankomstdatum (altijd een zaterdag):


Opmerking:

Fotoalbum Luxe