Luxe skihuttentocht Italië - Dolomieten

Voor de genieters onder ons, die de beleving van een skihuttentocht willen met al haar charme, maar niet teveel willen inleveren op comfort.

Alle data in Italië zijn alleen nog op aanvraag!

We hebben een luxe skihuttentocht samengesteld die nergens onder doet voor een normale skihuttentocht. Het grootste verschil zijn de kleinere kamers – dat betekent: tot vierpersoons kamers. **kijk hieronder even voor een opmerking over Lagazuoi. Verder hebben de geselecteerde hutten een iets luxere uitstraling – dat betekent: nog beter eten, nog mooiere wijnkaart en sommige hutten hebben een hottub en/of sauna. Niet alle hutten hebben kleinere kamers dus moeten we soms iets verder weg, maar door de ligging van de hutten blijven we wel dezelfde sfeer houden, dus je bent nog steeds een week helemaal van de wereld op hoog niveau. Natuurlijk zijn het transport van de rugzakken en de (taxi)bustransfers bij deze tocht inclusief! We gaan in principe naar dezelfde gebieden als onze “gewone” skihuttentochten.


Data luxe tocht:  Je kunt je iedere week inschrijven voor de luxe versie. Mochten we in jouw week niet voldoende aanmeldingen hebben voor een hele (luxe) groep, dan ga je met de “gewone” tocht mee. We zorgen dan sowieso voor kleinere kamers (*zie opmerking over Lagazuoi), kiezen iets luxere hutten (voor de hele groep) en de (taxi)bustransfers en rugzakvervoer blijven inclusief. Daarnaast zorgen we voor leuke/lekkere extra´s en verrassingen tijdens de tocht. Voor privé-groepen graag via deze link reserveren.

  • Inclusief: 7 nachten slapen op idyllische plekjes in kleinere, tot vierpersoonskamers, een paar hutten met luxere uitstraling en/of hot tub en/of sauna, ontbijt en 3-gangen diner, Nederlandse gids, rugzaktransport, (taxi)bustransfers tussen de verschillen gebieden.
  • Exclusief: vervoer, skipas, lunch en drankjes, toeristenbelasting.
  • *De Lagazuoi hut ligt op een mega geweldige plek met misschien wel het mooiste uitzicht van alle hutten. Helaas zijn daar maar weinig kleine kamers, dus gingen we daar meestal niet naartoe met de luxe tocht. Veel van onze ‘luxe’ gasten vonden dat erg jammer. Daarom gaan we nu toch naar Lagazuoi, met de mogelijkheid dat we geen kleine kamer kunnen bieden, maar als tegemoetkoming een gratis sauna (als deze niet is weggewaaid) en douchemunt. Ook leuk, maar mocht je dit niet willen geef dat dan aan bij de reservering, want dan bieden we een alternatief.

Kosten: € 960 per persoon. Voor de weken in de krokusvakanties, startend op zaterdag 14 en 21 februari 2020, zijn de kosten € 970 p.p.

Reserveringsformulier

Veilig online betalen via je eigen bankJe kunt tot 2 weken voor de startdatum gebruik maken van dit reserveringsformulier om je skihuttentocht te reserveren en direct te betalen via iDEAL of kiezen voor een handmatige overboeking. Je ontvangt hierna meteen automatisch de factuur via e-mail.

Indien de tocht onzerzijds (bv. vanwege te weinig sneeuw, deelnemers of andere reden) niet doorgaat, storten we het volledige geldbedrag terug. Indien de tocht jouwerzijds niet doorgaat, gelden de annuleringsvoorwaarden op onze website. Zorg dus eventueel zelf op tijd voor een eigen annuleringsverzekering.

LET OP!!!

Alle data zijn alleen nog op aanvraag. Informeer daarom éérst via: info@snowemotion.nl of het contactformulier. En maak na een akkoord pas gebruik van onderstaand reserveringsformulier.

Fotoalbum Luxe