Luxe skihuttentocht Italië - Dolomieten - voor privé-groepen

Alleen voor privé-groepen die de beleving van een skihuttentocht willen met al haar charme, maar niet teveel willen inleveren op comfort.

We hebben een luxe skihuttentocht samengesteld die nergens onder doet voor een normale skihuttentocht. Het grootste verschil zijn de kleinere kamers – dat betekent: tot vierpersoons kamers. *let op opmerking over Lagazuoi. Verder hebben de geselecteerde hutten een iets luxere uitstraling – dat betekent: nog beter eten, nog mooiere wijnkaart en sommige hutten hebben een hottub en/of sauna. Niet alle hutten hebben kleinere kamers dus moeten we soms iets verder weg, maar door de ligging van de hutten blijven we wel dezelfde sfeer houden, dus je bent nog steeds een week helemaal van de wereld op hoog niveau. Natuurlijk zijn het transport van de rugzakken en de (taxi)bustransfers bij deze tocht inclusief! We gaan in principe naar dezelfde gebieden als onze “gewone” skihuttentochten.


Deze luxe skihuttentocht is alleen met een eigen groep te reserveren:

  • Inclusief: 7 nachten slapen op idyllische plekjes in kleinere, tot vierpersoonskamers, een paar hutten met luxere uitstraling en/of hot tub en/of sauna, ontbijt en 3-gangen diner, Nederlandse gids, rugzaktransport, (taxi)bustransfers tussen de verschillen gebieden.
  • Exclusief: vervoer, skipas, lunch en drankjes, toeristenbelasting.
  • *De Lagazuoi hut ligt op een mega geweldige plek met misschien wel het mooiste uitzicht van alle hutten. Helaas zijn daar maar weinig kleine kamers, dus gingen we daar meestal niet naartoe met de luxe tocht. Veel van onze ‘luxe’ gasten vonden dat erg jammer. Daarom gaan we nu toch naar Lagazuoi, met de mogelijkheid dat we geen kleine kamer kunnen bieden, maar als tegemoetkoming een gratis sauna en douchemunt. Ook leuk, maar mocht je dit niet willen geef dat dan aan bij de reservering, want dan bieden we een alternatief.

Kosten: € 1.450 per persoon bij 13 personen. Voor de weken in de krokusvakanties, startend op zaterdag 15 en 22 februari , zijn de kosten € 10 p.p. meer.

Fotoalbum Luxe