Skisafari - voor privé-groepen

Als alternatief voor de skiles organiseren we al jaren onze skisafari. Heerlijk met jouw eigen groep en skileraar of skigids het hele gebied verkennen en de leukste routes, hutjes en après-ski beleven.

Iets bijleren doe je door te oefenen op je eigen niveau in onze verschillende niveaugroepen, dus een combinatie van:

 • lekker veel skiën en niet teveel stil staan met oefeningen;
 • naar de mooiste plekjes en pistes;
 • in gezellige groepen met dezelfde wensen;
 • met een Nederlandse instructeur, die je skiën naar een hoger niveau brengt;
 • zelf niet meer op een routekaart kijken;
 • met héél véél lol!

Voor wie bestemd?
Een skisafari is ideaal bestemd voor privé-groepen die met elkaar willen skiën of snowboarden. Jullie willen veel van het gebied zien, hebben niveauverschil in de groep, willen weleens iets anders dan les, willen eens stukjes off piste proberen enz.

We hebben programma’s voor:

 • skiërs met beperkte ervaring (blauw – licht rood)
 • gevorderden (rood)
 • ver gevorderden (donker rood – zwart)
 • snowboarders kunnen ook mee!

We kunnen de groepen verdelen in:

 1. De beroemde koffiegroepen (blauw):
  De rustigste groep, door de jaren heen ‘de koffiegroep ’ genoemd, doet vooral blauwe en licht rode pistes. We cruisen rustig over niet te moeilijke pistes, geven aandacht aan de basistechniek en nemen eeventuele angst weg.
 2. De snellere groepen (rood):
  Gevorderden skiërs gaan mee naar de moeilijkere pistes. Rood is de standaard. We skiën stukjes naast de piste, hebben aandacht voor gevorderden technieken en gaan op hogere snelheid de pistes af. Door de jaren heen hebben we een beproefde methode ontwikkeld waarmee iedereen die een rode piste af durft mee kan!
 3. De snelste groepen (zwart):
  Met de snelste groep zoeken we uitdagende pistes en afdalingen op. We besteden mogelijk aandacht aan off-piste en op hoog niveau carven of slalom skiën.

Groepentref
De verschillende groepen treffen elkaar regelmatig, zoals bij de koffiestop en lunch, dus je kunt in de loop van de dag wisselen van groep (met vrienden of familie) van een ander niveau. Uiteraard gaan we gezamenlijk après-skiën.

Drie dagen skisafari
Meestal gaan we uit van drie dagen, maar we kunnen ook meer of minder dagen aanbieden.

Plaats en data bepaal je zelf
Jullie bepalen waar (Italië, Oostenrijk of Frankrijk), wanneer en hoelang je op pad wilt. Uiteraard kunnen we hierover advies en tips geven. Als je wilt kunnen we zelfs in samenwerking met onze partners (reisorganisaties) de hele wintersport, inclusief reis en accommodatie organiseren.

Kosten: v.a. € 250 per persoon voor 3 dagen bij 10 personen. Vraag om een offerte en het komt in orde.