Skihuttentocht alleengaanden

Speciale data voor singles en alleengaanden binnen onze gangbare skihuttentochten in Italië.

Binnen de groepen van onze gangbare skihuttentochten hebben we iedere week gasten die alleen op wintersport zijn: “Heerlijk jezelf zijn tussen gezellige mensen.” Onze skihuttentochten zijn hier ideaal geschikt voor, want je skiet de hele dag in een groep met gids op pad naar de volgende hut en treft altijd wel iemand met wie het klikt.

Hierbij bieden we echter speciaal een aantal data aan, speciaal voor singles of alleengaanden. Het zijn dan de gewone skihuttentochten waarbij iedereen mee kan, dus het is geen volledig alleengaande reis, maar door deze speciale data hopen we de drempel te verlagen om gewoon gezellig mee te gaan en wellicht met meerdere gelijkgestemden.

Het wordt fantastisch!

In ons Gastenforum kun je een oproep plaatsen om te vragen wie er meegaan of bijvoorbeeld afspreken om met elkaar mee te reizen.


Data groepsreis:

Dolomieten – rond kerst: zaterdag 19 december 2020 en onze nieuwjaarsreis 26 december 2020.
Gezellig op de berg kerst vieren met leuke mensen en mooi op tijd weer terug zijn voor oud en nieuw in Nederland. de nieuwjaarsreis gaan we extra feestelijk maken op de berg!

Dolomieten – tijdens de krokusvakanties: zaterdag 13 en 20 februari 2021.

Dolomieten – voor lange dagen en veel zon: zaterdag 13 maart 2021.

  • Inclusief: 7 nachten slapen op idyllische plekjes in meerpersoonskamers van diverse bergpensions, ontbijt en 3-gangen diner, Nederlandse gids.
  • Exclusief: vervoer, skipas, lunch en drankjes, rugzaktransport, (taxi)bustransfers tussen de verschillen gebieden, toeristenbelasting.

Kosten: € 760 per persoon. In de krokusvakanties, startend op zaterdag 13 en 20 februari 2021, zijn de kosten € 770 p.p.

Reserveringsformulier

Je kunt tot 2 weken voor de startdatum gebruik maken van dit reserveringsformulier om je skihuttentocht te reserveren. Je ontvangt hierna meteen automatisch de factuur via e-mail. Wacht met betalen totdat je van ons een bevestiging hebt gekregen dat het doorgaat.

Indien je de tocht moet annuleren, gelden de annuleringsvoorwaarden op onze website. Zorg dus zelf op tijd voor een eigen annuleringsverzekering.

Fotoalbum Op de top...