Skihuttentocht alleengaanden

Speciale data voor singles en alleengaanden binnen onze gangbare skihuttentochten in Italië of Oostenrijk.

Alle data in Italië zijn alleen nog op aanvraag en Oostenrijk is vol!

Binnen de groepen van onze gangbare skihuttentochten hebben we iedere week gasten die alleen op wintersport zijn: “Heerlijk jezelf zijn tussen gezellige mensen.” Onze skihuttentochten zijn hier ideaal geschikt voor, want je skiet de hele dag in een groep met gids op pad naar de volgende hut en treft altijd wel iemand met wie het klikt.

Hierbij bieden we echter speciaal een aantal data aan, speciaal voor singles of alleengaanden. Het zijn dan de gewone skihuttentochten waarbij iedereen mee kan, dus het is geen volledig alleengaande reis, maar door deze speciale data hopen we de drempel te verlagen om gewoon gezellig mee te gaan en wellicht met meerdere gelijkgestemden.

Het wordt fantastisch!

In ons Gastenforum kun je een oproep plaatsen om te vragen wie er meegaan of bijvoorbeeld afspreken om met elkaar mee te reizen.


Data groepsreis:

Dolomieten – rond kerst: zaterdag 21 december 2019 en onze nieuwjaarsreis 28 december 2019.
Gezellig op de berg kerst vieren met leuke mensen en mooi op tijd weer terug zijn voor oud en nieuw in Nederland. de nieuwjaarsreis gaan we extra feestelijk maken op de berg!

Dolomieten – tijdens de krokusvakanties: zaterdag 8, 15 en 22 februari 2020.

Dolomieten – voor lange dagen en veel zon: zaterdag 7 maart 2020.

Oostenrijk

  • Inclusief: 7 nachten slapen op idyllische plekjes in meerpersoonskamers van diverse bergpensions, ontbijt en 3-gangen diner, Nederlandse gids.
  • Exclusief: vervoer, skipas, lunch en drankjes, rugzaktransport, (taxi)bustransfers tussen de verschillen gebieden, toeristenbelasting.

Kosten: € 710 per persoon. Voor de weken in de krokusvakanties, startend op zaterdag 15 en 22 februari 2020, zijn de kosten € 720 p.p.

Reserveringsformulier

Veilig online betalen via je eigen bankJe kunt tot 2 weken voor de startdatum gebruik maken van dit reserveringsformulier om je skihuttentocht te reserveren en direct te betalen via iDEAL of kiezen voor een handmatige overboeking. Je ontvangt hierna meteen automatisch de factuur via e-mail.

Indien de tocht onzerzijds (bv. vanwege te weinig sneeuw, deelnemers of andere reden) niet doorgaat, storten we het volledige geldbedrag terug. Indien de tocht jouwerzijds niet doorgaat, gelden de annuleringsvoorwaarden op onze website. Zorg dus eventueel zelf op tijd voor een eigen annuleringsverzekering.

LET OP!!!

Alle data zijn alleen nog op aanvraag en Oostenrijk is vol. Informeer daarom éérst via: info@snowemotion.nl of het contactformulier. En maak na een akkoord pas gebruik van onderstaand reserveringsformulier.

Fotoalbum Op de top...