Skihuttentocht alleengaanden

Speciale data voor singles en alleengaanden binnen onze gangbare skihuttentochten in Italië.

Binnen de groepen van onze gangbare skihuttentochten hebben we iedere week gasten die alleen op wintersport zijn: “Heerlijk jezelf zijn tussen gezellige mensen.” Onze skihuttentochten zijn hier ideaal geschikt voor, want je skiet de hele dag in een groep met gids op pad naar de volgende hut en treft altijd wel iemand met wie het klikt.

Hierbij bieden we echter speciaal een aantal data aan, speciaal voor singles of alleengaanden. Het zijn dan de gewone skihuttentochten waarbij iedereen mee kan, dus het is geen volledig alleengaande reis, maar door deze speciale data hopen we de drempel te verlagen om gewoon gezellig mee te gaan en wellicht met meerdere gelijkgestemden.

Het wordt fantastisch!

In ons Gastenforum kun je een oproep plaatsen om te vragen wie er meegaan of bijvoorbeeld afspreken om met elkaar mee te reizen.


Data groepsreis:

Dolomieten – rond kerst: kerstreis zaterdag 24 december en onze nieuwjaarsreis 31 december 2022.
Gezellig op de berg kerst of oud en nieuw vieren met leuke mensen. 

Dolomieten – tijdens de krokusvakanties: zaterdag 18 en 25 februari 2023.

Dolomieten – voor lange dagen en veel zon: zaterdag 11 maart 2023.

  • Inclusief: 7 nachten slapen op idyllische plekjes in meerpersoonskamers van diverse bergpensions, ontbijt en 3-gangen diner, Nederlandse gids.
  • Exclusief: vervoer, skipas, lunch en drankjes, rugzaktransport, (taxi)bustransfers tussen de verschillen gebieden, toeristenbelasting.

Kosten: € 810 per persoon. In de krokusvakanties, startend op zaterdag 18 en 25 februari 2023, zijn de kosten € 820 p.p.

Reserveringsformulier

Je kunt tot 2 weken voor de startdatum gebruik maken van dit reserveringsformulier om je skihuttentocht te reserveren. Je ontvangt hierna meteen automatisch de factuur via e-mail. 

Indien je de tocht moet annuleren, gelden de annuleringsvoorwaarden op onze website. Zorg dus zelf op tijd voor een eigen annuleringsverzekering.

Fotoalbum Op de top...