Skihuttentocht alleengaanden

Speciale data voor singles en alleengaanden binnen onze gangbare skihuttentochten in Italië of Oostenrijk.

Binnen de groepen van onze gangbare skihuttentochten hebben we iedere week gasten die alleen op wintersport zijn: “Heerlijk jezelf zijn tussen gezellige mensen.” Onze skihuttentochten zijn hier ideaal geschikt voor, want je skiet de hele dag in een groep met gids op pad naar de volgende hut en treft altijd wel iemand met wie het klikt.

Hierbij bieden we echter speciaal een aantal data aan, speciaal voor singles of alleengaanden. Het zijn dan de gewone skihuttentochten waarbij iedereen mee kan, dus het is geen volledig alleengaande reis, maar door deze speciale data hopen we de drempel te verlagen om gewoon gezellig mee te gaan en wellicht met meerdere gelijkgestemden.

Het wordt fantastisch!

In ons Gastenforum kun je een oproep plaatsen om te vragen wie er meegaan of bijvoorbeeld afspreken om met elkaar mee te reizen. Of stuur ons een e-mail, dan brengen wij jullie met elkaar in contact.


Data groepsreis:

Dolomieten – rond kerst: zaterdag 23 december 2017.
Gezellig op de berg kerst vieren met leuke mensen en mooi op tijd weer terug zijn voor oud en nieuw in Nederland.

Dolomieten – tijdens de krokusvakanties: zaterdag 10, 17 februari en 24 februari (op aanvraag) 2018.

Dolomieten – voor lange dagen en veel zon: zaterdag 17 maart 2018.

Oostenrijk: zaterdag 27 januari en 10 maart 2018.

  • Inclusief: 7 nachten slapen op idyllische plekjes in meerpersoonskamers van diverse bergpensions, ontbijt en 3-gangen diner, Nederlandse gids.
  • Exclusief: vervoer, skipas, lunch en drankjes, rugzaktransport, (taxi)bustransfers tussen de verschillen gebieden, toeristenbelasting.

Kosten: € 620 per persoon. Voor de weken in de krokusvakanties, startend op zaterdag 10, 17 en 24 februari (op aanvraag) 2018, zijn de kosten € 640 p.p.

Reserveringsformulier alleengaanden


Voornaam: *

Tussenvoegsel:

Achternaam: *

Adres: *

Postcode: *

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Mobiele telefoonnummer: *

Reservering: *

Opmerking:

Fotoalbum Op de top...