Waarom bij ons?

Vraag het aan onze gasten waarom ze opnieuw ... en opnieuw en opnieuw kiezen voor Snowemotion bij een skihuttentocht in Italië of Oostenrijk en het wordt je meteen duidelijk!

Je kunt ook even op onze Facebookpagina kijken.

We vinden het leven dat we leiden meer dan fantastisch en dat stralen we uit. Onze gasten begeleiden we van aankomst tot vertrek. Onze jarenlange ervaring als begeleiders van skisafari’s en skileraar helpt daar natuurlijk ook enorm bij.

  • We kijken hoe we het iedereen tijdens de tocht naar de zin kunnen maken. Voor de één is dat aanwijzingen geven, zodat het nog lekkerder gaat en voor de ander is dat alleen uitleg geven over de prachtige omgeving.
  • De hutten zijn met zorg gekozen vanwege hun ligging, charme of bijvoorbeeld het fantastische eten. Ze liggen meestal hoog op een berg en niet in een dal, waar je met een busje naartoe gebracht moet worden.
  • We hebben meestal de eerste en laatste avond dezelfde hut en verder telkens een andere, om zodoende zoveel mogelijk van het gebied te kunnen zien.
  • We bieden de mogelijkheid van rugzaktransport.
  • Aankomst- en vertrektijden kunnen we flexibel regelen. Als je later aankomt en/of eerder moet vertrekken, dan regelen we dat gewoon.

Samenvattend: Wij van Snowemotion weten dus dat het een bijzondere vakantie voor je is en doen er dan ook alles aan om het voor iedereen zo geweldig mogelijk naar de zin te maken.

Fotoalbum Fun & Emotion