Teambuilding voor (top)sporters, bedrijven of organisaties

Voor teambuilding, het (ver)bouwen van een team, is onze skihuttentocht-formule perfect! Een aantal dagen en vooral nachten weg van de wereld, zoals ‘op de hei’, maar dan in de mooiste bergen van de wereld, de Dolomieten.

Voor wie bestemd?

(top)Sportclubs: We maken op maat een programma in samenwerking met de leiding. Lichamelijke uitdagingen bieden we op alle niveaus. Daarnaast gaan we desgewenst op zoek naar wat mentale uitdagingen.

Denk aan een programma met lopen in ruig gebied de berg op en op ski’s of board naar beneden, teamopdrachten in wedstrijdvorm, gps tochten etc.

Bedrijven/organisaties: We maken op maat een programma in samenwerking met de bedrijfsleiding of bestuur. Afhankelijk van het doel kunnen we recreatief, uitdagend, en/of opbouwend aan de slag.

Doordat we enkel slapen in hutten en dus weg van de bewoonde wereld en daarnaast 24 uur per dag bij elkaar zijn gebeurt er van alles.

We zijn al jaren bezig met groepsprocessen en zullen waar nodig (bij)sturen, uiteraard in samenwerking met de leiding.

Incentive of beloningsreis

We hoeven niemand uit te leggen hoe geweldig het is om met de zaak op wintersport te gaan! En waarom dan bij ons? Simpel! Een accommodatie verzorgen kan iedereen, maar de invulling van zo’n week is een ander verhaal. Wij hebben eigen skileraren, gidsen, reisleiding, programma’s en daar gaat het natuurlijk om!

Trainers en coaches

We hebben een aantal trainers en coaches benaderd om programma’s voor te bereiden in de sneeuw. Ons motto “leren door te doen” is ook hier de basis.

  • We bieden een serieuze training (vergis je niet!)
  • Onder prettige omstandigheden (geeft beter leerresultaat)
  • In een tot ‘bewegen en doen’ uitdagende omgeving (doen is leren)
  • Waar we o.a. zaken als plezier, spanning, afleiding en vermoeidheid kunnen inzetten als leermiddel.

Een voorbeeld van een partner is: Dokter Juriaan

Kosten: vraag een offerte aan.